Política de cookies

 

 

Les galetes són petites dades que s'envien i s'emmagatzemen en el disc dur de l'ordinador de l'usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a un web. Les galetes es poden utilitzar per demanar i emmagatzemar dades de l'usuari mentre està connectat per facilitar-li els serveis sol·licitats i que no es solen conservar (galetes de sessió), o per conservar les dades de l'usuari per a un altre tipus de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (galetes persistents). Les galetes poden ser pròpies o de tercers.

Existeixen diferents tipus de galetes:

  • Galetes tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix la web com identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats (vídeos, xarxes socials…).
  • Galetes de personalització que permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració…).
  • Galetes d’anàlisi que permeten l’anàlisi anònim del comportament dels usuaris del web i que permeten mesurar l’activitat de l’usuari i elaborar perfils de navegació amb l’objectiu de millorar els llocs web.
  • Galetes publicitàries que permeten la gestió dels espais publicitaris del web.
  • Galetes de publicitat personalitzada que permeten la gestió dels espais publicitaris del web sobre la base del comportament i hàbits de navegació d’usuari, d’on s’obté el seu perfil i permet personalitzar la publicitat que es mostra en el navegador.

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues utilitza galetes de sessió, d'anàlisi, pròpies i de tercers, en cap cas, tracten dades de caràcter personal, però capten hàbits de navegació per a fins estadístics.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l'article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús.

De tota manera, l'informem que pot activar o desactivar i aquestes galetes seguint les instruccions del seu navegador d'Internet:

Chrome: Configuració > Mostra les opcions avançades > Privadesa > Configuració del contingut.

Firefox: Eines > Opcions de Privacitat > Historial > Configuració personalitzada.

Internet Explorer: Eines > Opcions d'Internet > Privadesa > Configuració.

Safari: Preferències > Seguretat

Opera: Eines > Preferències >  Editar preferències > Cookies

Per a més informació, podeu consultar a l'Ajuda del seu navegador o en les pàgines de suport dels mateixos:

Chrome: support.google.com

FireFox: support.mozilla.org

Internet Explorer: windows.microsoft.com

Safari: apple.com

Opera: opera.com/help